Dr. Kiss Eszter előadása

a gyermekbetegségekről az antropozófus orvoslás szempontjából

Üdvözöljük a Csillagösvény Waldorf Iskola honlapján!

Previous slide
Next slide

„A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben felnevelni és szabadságban elbocsátani.”

iskolánkról

Waldorf iskolaként epochális rendszerben folyik az oktatás a Csillagösvény Iskolában. Lehetőség szerint egy tanár, az osztálytanító kíséri végig az osztályt 1-8. évfolyamig, ő tartja az úgynevezett főoktatásokat, melyek minden nap reggel 8.15-10.15 között vannak, epochákban – azaz 3-4 hétig minden reggel ugyanazt a „főtárgyat”, azaz közismereti tárgyat tanítja…

A WALDORFRÓL

A Waldorf-intézmények (óvodák, iskolák, pedagógus-képzések) szellemi alapját a Rudolf Steiner által kidolgozott antropozófai irányultságú szellemtudomány alkotja. Az ebből származó világ- és emberismeret eredményezte a Waldorf-pedagógia nevelésművészeti gyakorlatát. 

felvétel és jelentkezés

Részletek az iskolánkba való jelentkezésről és átjelentkezéről

legfrissebb híreink

Előadások szülőknek

Előadás a gyermekbetegségekről az antropozófus orvoslás szempontjából   Kedves Közösségünk! A Csillagösvény Waldorf Iskolában előadássorozatot indítunk szülők, felnőttek számára. Olyan témákat fogunk hozni, melyek gyakorlati segítséget

Tovább olvasom »

Magnet Bank segítő bankkártya program

Mint azt decemberben megírtuk, iskolánk bekapcsolódott a MagNet Bank Segítő Bankkártya programjába. Ennek keretében bárki, aki rendelkezik MagNetes bankkártyával, egyszerűen támogathatja az iskolát a bank pénzével, azaz

Tovább olvasom »

Magnet Bank segítő bankkártya

Az iskolát fenntartó Rubicon Waldorf-pedagógiai Alapítvány is bekapcsolódott a Segítő Bankkártya programba. Ennek keretében bárki, aki rendelkezik MagNetes bankkártyával, egyszerűen támogathatja az iskolát a bank

Tovább olvasom »
Videó lejátszása

állások

Iskolánk jelenleg aktív álláshirdetései:

álláslehetőségek

Aktuális álláshirdetéseink egy helyen

„Minél inkább belenövünk (mint gyerekek) a jövőbe, annál inkább meg kell tanulnunk, hogy mindazt, ami fizikailag körülvesz bennünket, szellemileg is megragadjuk. És ezt a tanár pedagógiai tevékenykedésével kell kezdenünk, aki a felnövekvő gyermekkel foglalkozik. (...) a nevelésen keresztül az ember e legnagyobb rejtélyét akard megfejteni minden egyes emberben!”

HAP_3151-e1630132552818 (1)

Önnek 1 perc – nekünk 1%

Az iskolát működtető, kiemelten közhasznú Rubicon Waldorfpedagógiai Alapítvány nevében arra kérjük Önt, hogy támogassa munkánkat jövedelemadójának egy százalékával!

A kedvezményezett neve: 

Rubicon Waldorfpedagógiai Alapítvány

A kedvezményezett adószáma:

19179643-1-43

about us

Csillagösvény Waldorf Primary School was established in 1991 – among the first Waldorf schools in Hungary – on the initiative of teachers in Budaörs.

über uns

Die “Csillagösvény” (Sternspur) Waldorf Grundschule wurde im Jahre 1991 durch eine Lehrerinitiative gegründet in Budaörs, sie war eine der ersten Schulen in Ungarn .

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.